Eten en drinken

Na al die spannende avonturen en het harde werken aan je eigen uitvindingen ben je vast toe aan een lekker hapje en een drankje. In ons barretje kun je rustig even bijkomen met een glaasje Made Blue water of fris en iets te eten. Ook voor je ouders hebben we genoeg lekkere dingen in huis. Daarna hebben jullie vast weer genoeg energie om je ontdekkingsreis voort te zetten! Ben je ergens allergisch voor? Dan vinden wij het niet erg als je je eigen eten meebrengt. Dat kunnen we zelfs even voor je opwarmen in de magnetron als je wilt.


Menu

Andere wensen?

Voor bedrijfsevenementen werken wij samen met een geweldige cateraar voor hapjes, lunches, borrels en diners.

 • Eten en drinken gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Eten en drinken teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.