Minecraft Mania

Maak een filmpje van jullie zelf in een Minecraft Rollercoaster!

Willen jullie ontdekken wat je allemaal met Minecraft kunt? Of zijn jullie al actief met Minecraft en wil je nét dat stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor onze Minecraft Mania workshop. Met onze begeleider bouw je samen in een groep een gigantische rollercoaster. En… je zult het bijna niet geloven: jullie zelf kunnen in de rollercoaster gaan zitten! Dat doen we in onze green screen studio. Aan het einde heb je een filmpje waarin je met je vriend(inn)en in je zelfgemaakte rollercoaster rijdt. Hoe cool is dat op YouTube of Instagram!

Reserveren verplicht

Reserveer nu plek en bouw een gigantische rollercoaster in de wereld van Minecraft

Reserveren


Praktische info

Wanneer: Op reguliere openingsdagen na reservering. Startmomenten 13.30 uur en 15.30 uur.

Voor wie: Voor kinderen vanaf 8 jaar met een groep van maximaal 10 personen.

Materiaal/apparatuur: niet nodig want dit wordt helemaal verzorgt door De OntdekfabriekKosten: € 8,50 per deelnemer. Je betaalt voor minimaal 6 deelnemers. Als je ook de andere avonturen van De Ontdekfabriek wilt beleven moet je daarvoor aparte toegangskaartjes kopen. Dit kan ook in combinatie met kinderfeestjes.

Reserveren: Reserveer minimaal een aantal dagen van tevoren.
Let op: de reservering is pas definitief ná onze bevestiging. Als je op het laatste moment een reservering wilt doen, bel ons dan direct na het invullen van het reserveringsformulier: 040-7873506.


 • Minecraft Mania gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Minecraft Mania teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.