Kijk-S

Een dag op STRIJP-S waar we gaan leren kijken, zelf kijken en (laten) bekijken.

MU en de Ontdekfabriek slaan de handen ineen om samen met jullie te verkennen, verbreden, verdiepen en verbinden. Hiervoor bieden we vanaf schooljaar 2016/2017 een programma (voor leerlingen Voortgezet Onderwijs) waarbij MUSTRIJP-S en De Ontdekfabriek bezocht worden. Kijk es hoe leuk en leerzaam dat is!

Concept programma:

Leren kijken en anders denken: Programma bij MU

Zelf kijken en onderzoeken: Opdracht op STRIJP-S, leerlingen worden met een groepje op pad gestuurd. Binnen een bepaald thema moeten zij een onderzoek gaan doen, en op een andere manier naar het gebied kijken. Gewoon met hun eigen telefoons. Ook foto’s maken, plekken bezoeken.

Bekeken worden en laten bekijken: creatief presenteren in de green screen studio van De Ontdekfabriek.

Praktische info

Duur: ongeveer 5 uur

Geschikt voor: Voortgezet Onderwijs (CKV)

Kosten:
– 12,50 euro per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.
– 25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Begeleiders: Begeleiders mogen gratis mee, van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor jullie begeleiders. Minimaal 1 begeleider op 15 leerlingen


Aanvraagformulier

 • Kijk-S gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Kijk-S teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.