De Online Uitvindmachine

Wil jij thuis werken aan je uitvindingen voor De Uitvinderswedstrijd 2020? Dan helpt onze Online Uitvindmachine je bij de eerste stap: het bedenken van je uitvinding: het brainstormen dus!

Voor wie en voor welk probleem?

De Uitvindmachine helpt je om te brainstormen over VOOR WIE je iets wilt bedenken en voor WELK PROBLEEM jouw uitvinding een oplossing is.

Uitwerken en presenteren

Als deze eerste stap gemaakt is en je enthousiast bent over je idee, dan wordt het uitwerken en presenteren een fluitje van een cent. Dusss… aan de slag!

 • De Online Uitvindmachine gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Online Uitvindmachine teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.