Jij maakt Glow!

Lichtfestival Glow wordt in 2020 opgesierd met maar liefst 20.000 ‘Glow Dots’. De uitvinders van De Ontdekfabriek bedachten deze bijzondere lampjes, die je tegen je raam kunt plakken. Via Cultuurstation hebben bijna alle Eindhovense scholen gebruik gemaakt van het aanbod. Duizenden leerlingen zijn nu volop bezig met het bouwen en pimpen van hun Glow Dot.

Op jijmaaktglow.nl zie je hoe ook jullie kunnen meedoen!

Solderen en Coderen

63 klassen hadden extra geluk: daar komt De Ontdekfabriek samen met ASML medewerkers in de klas om met de leerlingen de Glow Dots te transformeren tot echte Morse Code zenders. De  bijbehorende Morse Code les maakt het ‘Connecting The Dots’ project helemaal af! Deze workshop (Solderen en Coderen) is ook na Glow beschikbaar via De Ontdekfabriek in Eindhoven, De Uitvindfabriek in Breda en De Ontdekhal in Utrecht.

 • Jij maakt Glow! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Jij maakt Glow! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.