Ben jij de eerste... stem nu

Bomen voor de toekomst

“Zoals wij nu genieten van bomen die de generaties voor ons hebben geplant, kunnen wij toekomstige generaties ook laten genieten van een groene erfenis. Daarvoor is het belangrijk bomen vroegtijdig in nieuwe plannen op te nemen. Niet als opvulling maar als bepalende elementen in de buitenruimte met de daarbij behorende (groei)ruimte.”

Maar waar moet een toekomstboom allemaal aan voldoen? Wat maakt een boom een toekomstboom? Lees er alles over op de website van Van den Berk Boomkwekerijen.

Van den Berk heeft ook een Bomenzoeker. Klik hier om informatie te vinden over alle bomen die Van den Berk kweekt.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Bomen voor de toekomst gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Bomen voor de toekomst teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.